top of page

Wat we doen

IDENTITY & BRANDING
COMMUNICATIE & MARKETING
CROWDFUNDING

Wie ben je en hoe zet je jezelf in de markt? Wij kunnen je helpen met je positionering en dit vertalen in een passende huisstijl die aansluit bij de beeldcultuur van je fans.

Hoe presenteer je jezelf en welke middelen zet je daarbij in? Wij helpen je graag met het uitstippelen van een strategie en het ontwikkelen van diverse uitingen.

Een fijne bijkomstigheid van kiezen voor crowdfunding, is dat je een mooie start kunt maken met je community building. Maar hoe pak je zoiets aan? Wij helpen je hier graag bij.

CONTENTMARKETING

Connecten met je crowd? Wij creëren graag waardevolle content, waar jouw doelgroep op zit te wachten. Door precies te begrijpen wat zij willen weten. En door dit zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

PR & SOCIAL MEDIA

Door de opkomst van de social media is PR blijvend veranderd. Nooit eerder werd nieuws zo snel en massaal verspreid. Dat vraagt ook om een andere werkwijze. Daar helpen wij graag bij.

COMMUNITY BUILDING

Steeds meer bedrijven zien in dat we in de netwerktijd leven, die veel meer gaat over interactie, dan zenden. Geef je fans een platform om te discussiëren, liken, delen, vragen, co-creëren en connecten. 

bottom of page