top of page

Wie we zijn

Martine Binnema -

communicatie / copy / content / social media / community building 

Salome Kazeze Mhango -

UI & visual designer

Hotske Wesselius -

marketing / project management /

product introducties /

 

Jeroen Heerschop -

webdesign responsive websites /

business analytics consultant

 

iki {connects} is een initiatief van Martine Binnema.

 

Zij heeft een aantal like-minded freelancers om zich heen verzameld die hun vak verstaan.

 

Per opdracht zetten we één of meerdere professionals in, afhankelijk van de vraag. 

Marnix Oosterwelder -

product ontwerp / design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjanka Bakker -

consultancy bedrijfsprocessen /

retail food & fashion

Ilja Nelemans -

loyalty marketing / crm 

 

Rita Cramer -

art direction / web design

 

 

Suzan Huesken -

online marketing / social media management

 

LET'S KICK SOME START.

 

 

De hulp kan bestaan uit advies over de te volgen (online) communicatie-, content- en communitystrategie. 

 

Maar denk bijvoorbeeld ook aan:

het ontwikkelen van een bedrijfsnaam, huisstijl, productdesign, pitch video, boilerplate, content, begeleiding van een crowdfundingtraject, webteksten (seo), advertentiecampagne, persbericht, het inrichten van social media-kanalen en het verzorgen van socialfeeds.

 

pre-social kunstcommunity
Drijvende kracht achter iki {connects} is Martine Binnema. Haar oorsprong heeft ze in de reclamewereld, waar zij jarenlang als copywriter en conceptontwikkelaar werkt.
Aan het eind van de internetbubble gooit ze het roer om. Met twee co-founders zet ze in 2000 ArtOlive op, dat in no time uitgroeit tot Nederlands grootste kunstuitleen en
-verkoop via internet. Nog in het pre-social tijdperk bouwt zij aan de on- en offline community van kunstliefhebbers, kunstkenners en kunstenaars. 
ArtOlive is op dit moment nog steeds actief, maar Martine is er niet meer in de dagelijkse zin bij betrokken. >>Zie ook www.galerie.nl.

 

van zenden naar interactie

In 2011 start Martine met iki concepts, waarmee ze in opdracht van reclamebureaus of direct voor adverteerders copy- en of conceptopdrachten doet. Ook werkt zij inmiddels regelmatig als redacteur en fotograaf voor tijdschriften. Op natuurlijke wijze groeit haar bedrijf met de ontwikkelingen van de tijd mee: van oldskool zenden, naar interactie (tweerichtingverkeer). En zo maakt de naam concepts met ingang van juli 2014 plaats voor connects.

 

dedicated team

iki {connects} staat bedrijven met raad en daad bij op het gebied van communicatie, content en community building. Inmiddels heeft Martine een uitgebreid netwerk van de beste professionals om zich heen verzameld, die waar nodig als dedicated team ingezet worden. 

 

let's kick some ...

iki {connects} houdt met name van disruptieve startups die tegen de status quo aan durven schoppen. Rebellen die niet denken in problemen, maar in oplossingen. Met als doel de wereld zo een beetje mooier te maken. Let's kick some start together!

bottom of page