Blog

24/10/2016

Poeh, 't was wel even stil hier de afgelopen tijd. Ik werd 6 maanden lang (bijna) volledig in beslag genomen door De Persgroep (o.a. Volkskrant, Trouw, Parool en AD) waar ik een interimklus deed als Content Manager.

Een leuke opdracht waarbij ik mijn expertise mocht inz...

06/10/2014

Via een blog op Marketingfacts kom ik er net achter dat ik de blogfunctionaliteitheb gekregen bij LinkedIn. Je herkent het aan het potloodicoontje, naast het paperclipje (zie foto hierboven).

Lang niet iedereen heeft dat nog begrijp ik (en in dat geval staat er dus alle...

20/09/2014

Vlak na het lanceren van de site, stroomden de opdrachten binnen. Grote kans dat onze frisse nieuwe huisstijl daar mee te maken heeft. Ontworpen door onze eigen Salome Kazeze Mhango. Wij voelen ons er al helemaal connected mee:-).

 

Wil jij voor je startup ook een mooie...

01/07/2014

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Kijk gerust rond... Zie je iets dat niet klopt, laat het dan even weten. Na de online kennismaking nieuwsgierig geworden? Wij plannen graag een offline bezoekje in om elkaar irl te kunnen begroeten. 

31/05/2014

De komende tijd mogen we aan de slag voor OnlyHuman. Er komt onder andere een redesign van de corporate website, waarvoor Colombo creative agency (http://www.colombo.nu/) verantwoordelijk is gesteld. Daarnaast zijn Martine Binnema als content specialist en Ilja Neleman...

10/05/2014

Als start-up kun je niet zonder pitch video. Waar je 'm voor nodig hebt? In eerste instantie vaak om kapitaal aan te trekken. Crowdfundingplatforms vragen dit standaard als je dit traject in wilt gaan. Maar niet alleen richting financiers is zo'n video nodig. Ook om je...

08/05/2014

Gisteren bereikte BrightNL een mijlpaal. Het doelbedrag van (maar liefst!) 300K in het crowdfundingtraject bij Symbid werd gehaald. En hoe! De ondernemers deden dit in minder dan de helft van de dagen.

 

Het eerste pensioen voor zelfstandigen

De afgelopen maanden stonden...

Please reload

Featured Posts

Pitch video voor start-ups

May 10, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

September 20, 2014

Please reload

Search By Tags
Please reload

iki connects  //  © 2020