top of page

Heb jij al blogfunctionaliteit via LinkedIn?

Via een blog op Marketingfacts kom ik er net achter dat ik de blogfunctionaliteitheb gekregen bij LinkedIn. Je herkent het aan het potloodicoontje, naast het paperclipje (zie foto hierboven).

Lang niet iedereen heeft dat nog begrijp ik (en in dat geval staat er dus alleen een paperclipje). Het wordt gefaseerd uitgerold. Hoe, wat, waar, wanneer je deze functionaliteit krijgt is niet bekend. Omdat ik nieuwsgierig ben probeer ik de functionaliteit bij deze even uit.

Want in hoeverre verschilt het bloggen van de normale statusupdates die je kunt doen in LinkedIn?

Wat me gelijk opvalt is dat er:

  • qua opmaak veel meer mogelijk is.

  • en dat je hier veel meeeeeeeeeeer tekst kwijt kunt.

Ik begrijp uit het Marketingfacts artikel dat je netwerk een notificatie krijgt van je blog, waardoor je beter onder de aandacht komt. Niet alleen je eigen contacten kunnen je blog lezen, maar ook daarbuiten kunnen mensen je 'volgen'. Ik ben benieuwd. Ik klik zo op publish en dan gaan we het zien...

Have a nice day!

Groet, Martine

Voor meer info over bloggen via LinkedIn, zie het artikel op Marketingfacts:http://www.marketingfacts.nl/berichten/bloggen-op-linkedin-hoe-werkt-het

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page