top of page

Een uitstapje van 6 maanden...


Poeh, 't was wel even stil hier de afgelopen tijd. Ik werd 6 maanden lang (bijna) volledig in beslag genomen door De Persgroep (o.a. Volkskrant, Trouw, Parool en AD) waar ik een interimklus deed als Content Manager.

Een leuke opdracht waarbij ik mijn expertise mocht inzetten om binnen deze corporate een nieuwe start-up op het gebied van Tickets & Events in de markt te helpen zetten. Dat was best ff een klusje, maar Uitjekrant.nl is onlangs gelanceerd. Kijk er vooral eens voor zeer voordelige tickets (superdeals tot wel 50% korting!) voor pretparken, dierentuinen, voetbalwedstrijden, theatervoorstellingen, concerten en andere uitstapjes. -> https://www.uitjekrant.nl

Deze klus is nu geklaard. Dus weer ruimte voor iets nieuws om m'n tanden in te zetten. Maar eerst... macarons.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page